VISITES, LECTURA I RELATS ESPONTANIS 📚

EL PATI ÉS UN ESPAI D'INTERACCIÓ AMB ELS ALTRES QUE A VEGADES ES CONVERTEIX AMB UN ESPAI PLE DE RELATS I HISTÒRIES A UN ENTORN AMB EL QUAL ENS SENTIM LLIURES. 

A LA NOSTRA ESCOLA FOMENTAM QUE AQUESTS MOMENTS QUE ES PRODUEIXEN DE MANERA ESPONTÀNIA, ES PUGUIN DUR A TERME AMB TOTAL LLIBERTAT.
PERÒ NO VOS PENSEU QUE LLEGIR CONTES I CONTAR HISTÒRIES ÉS L'ÚNIC QUE ES POT ESCOLTAR PER AQUÍ! MIREU I ESCOLTAU AMB ATENCIÓ!PERÒ TAMBÉ TENIM VISITES INESPERADES A L'ESCOLA! AQUESTA SETMANA ENS HA VISITAT EL POLICIA TUTOR.


ENS HA AGRADAT MOLT PERQUÈ ENS HA DIT CONSELLS IMPORTANTS A TENIR EN COMPTE QUAN ANAM PEL CARRER, ENS HA MOSTRAT LES SEVES EINES I FINS I TOT, EL SEU COTXE DE POLICIA!


PERÒ ENCARA ENS FALTA LA DARRERA SORPRESA, PERQUÈ HEM POGUT ANAR ON FAN FEINA I VEURE LES SEVES INSTAL·LACIONS, ON GUARDEN ELS CANS QUE TROBEN PERDUTS PEL CARRER AIXÍ COM LES PERSONES DETINGUDES.
MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER VENIR A L'ESCOLA I PER DEIXAR-NOS ENTRAR AL VOSTRE LLOC DE FEINA. ENS HA AGRADAT MOLT AQUESTA VISITA I HEM POGUT APRENDRE MOLTES COSES. 
 

Comentaris