👧 AUTORETRATS 👩

AL LLARG D'AQUEST TRIMESTRE HEM DUIT A TERME UN PROJECTE DE L'AUTORETRAT (EL PODREU VEURE AMB MÉS DETALL D'AQUÍ A UNS DIES), PERÒ VOS AVANÇAREM UNA MIQUETA. 

A PARTIR D'AQUÍ VÀREM VEURE QUE, HI HA PINTORS MOLTS FAMOSOS QUE HAN FET EL SEU AUTORETRAT COM NOSALTRES. AIXÍ QUE VÀREM COMENÇAR A CERCAR INFORMACIÓ I VEURE DIFERENTS VÍDEOS, IMATGES... PER CONÈIXER UN POQUET MÉS D'ELLS I ELLES. VOLEU VEURE QUINS SÓN ELS QUE HEM POGUT CONÈIXER NOSALTRES?UN DIA, QUAN VÀREM ENTRAR A LA NOSTRA CLASSE, ELS PINTORS HAVIEN PERDUT EL SEU AUTORETRAT ENTRE ELS ALTRES. 

TENÍEM UNA FEINA MOLT IMPORTANT! ENTRE TOTS/ES HAVÍEM DE CERCAR QUIN ERA L'AUTORETRAT DE CADA UN/A D'ELLS/ES I AFERRAR-HO AL SEU COSTAT.

DESPRÉS VÀREM ESCRIURE EL SEU NOM AL COSTAT DEL SEU AUTORETRAT PERQUÈ AIXÒ NO TRONÀS A PASSAR.PER ACABAR, VÀREM PENSAR QUE NOSALTRES TAMBÉ ÉREM UNS ARTISTES, JA QUE HEM ESTAT DURANT MOLT DE TEMPS PINTANT EL NOSTRE AUTORETRAT. AIXÍ QUE TAMBÉ ENS VÀREM AFEGIR A ELLS/ES I ARA JA FORMAM PART DE LA LLISTA DE GRANS PINTORS MÉS IMPORTANTS (ALMANCO PER A NOSALTRES, CADA UN/A DE NOSALTRES HO SOM).


VOLEM PRESENTAR EL NOSTRE PROJECTE A TOTS/ES AIXÍ QUE, AQUESTA SETMANA HEM DEMANAT PERMÍS A LA BATLESSA  PER PODER ANAR AL MUSEU I ENS HA DONAT LA DATA: DIA 8 D'ABRIL.A PARTIR D'AQUÍ HEM ELABORAT ELS CARTELLS PER CONVIDAR ALS NOSTRES COMPANYS/ES DE L'ESCOLA A LA NOSTRA EXPOSICIÓ. VOS ESPERAM A TOTS/ES!


 

Comentaris