NOU ESPAI PSICOMOTOR 🏃

BENVINGUTS AL NOSTRE NOU ESPAI PSICOMOTOR! 

VOS VOLEM DONAR A CONÈIXER LES DIFERENTS ACTIVITATS PSICOMOTRIUS QUE HEM DUIT A TERME AQUESTES SETMANES.


A LA SALA DE PSICOMOTRICITAT CADA INFANT TÉ EL SEU TEMPS PER DESCOBRIR-SE A ELL/A MATEIX/A AIXÍ COM A LA RESTA DE COMPANYS/ES, TEMPS PER RELACIONAR-SE I EXPRESSAR ELS SEUS SENTIMENTS I EMOCIONS AIXÍ COM ACCEPTAR I COORDINAR-SE AMB ELS RITMES DEL GRUP-CLASSE.


NOSALTRES, DES DE L'ESCOLA VOLEM FOMENTAR QUE TOT AQUEST TEMPS SIGUI SIGNIFICATIU I ESPECIAL PER L'INFANT, PER AIXÒ CONVERTIM L'ESPAI EN UN LLOC DE PLAER SENSORIOMOTOR ON L'INFANT POT BOTAR, RODAR, CRIDAR, CANTAR, JUGAR AMB ELS DIFERENTS MATERIALS, DESCANSAR, ESPERAR, OBSERVAR, DESCOBRIR...


ÉS CONVERTEIX EN UN LLOC DE COMUNICACIÓ PRIVILEGIAT TANT EN L'ÀMBIT VERBAL COM NO VERBAL. L'INFANT POT EMPRAR ELS GESTOS, LA MIRADA, LA VEU... I TROBAR EN AQUESTES MANIFESTACIONS L'ACCEPTACIÓ DE LES SEVES PRODUCCIONS CAP A LA SEVA EVOLUCIÓ CONSTANT.


L'ESPAI DE JOCS MOTRIUS ÉS UN MOTIU D'ALEGRIA PER L'INFANT PER PROJECTAR LA SEVA IMATGE, LES SEVES ACCIONS I AFAVORIR EL SEU PLAER I GOIX AMB EL SEU PROPI MOVIMENT.


A TRAVÉS D'ACTIVITATS COOPERATIVES, AMB JOCS ON TOTHOM POT PARTICIPAR, SIGUIN QUINES SIGUIN LES SEVES CAPACITATS, FOMENTANT L'EDUCACIÓ EN VALORS ON ELS INFANTS APRENEN A RESPECTAR LA DIVERSITAT.


ES CREEN ESPAIS TRANSVERSALS, PARTICIPATIUS I INCLUSIUS PROPOSANT GRUPS D'ACTIVITATS ON ENCABIR DIFERENTS PROPOSTES DE JOCS I ACTIVITATS. A L'ESCOLA PROMOVEM EL DESENVOLUPAMENT D'ACTIVITATS ON ELS INFANTS GAUDEIXIN EXERCITANT TOTES LES SEVES POTENCIALITATS I POSSIBILITATS MITJANÇANT EL JOC, PROMOGUEN HÀBITS SALUDABLES ASSOCIATS, ENTRE D'ALTRES, AL MOVIMENT I L'ESPORT.

MITJANÇANT EL JOC, ELS INFANTS PODEN ANAR DESCOBRINT LES SEVES CAPACITATS I POTENCIALITATS PRINCIPALMENT EXERCITANT EL SEU PROPI COS, JA QUE ÉS DURANT AQUEST PERÍODE, QUAN EL DESENVOLUPAMENT PSICOMOTOR AVANÇA A PASSES DE GEGANT GUANYANT EN CONTROL DE L'EQUILIBRI, EN COORDINACIÓ, PRECISIÓ EN ELS MOVIMENTS DE CAMES, BRAÇOS I MANS.
 

Comentaris