LA NOSTRA INICIAL

Els exploradors/es hem pogut veure que cadascun tenim un NOM diferent i que aquest s'escriu de manera diferent, utilitzant diferents lletres que fins ara desconeixíem.

Com a bons exploradors, hem començat a investigar més sobre la primera lletra del nostre nom introduint la lectoescriptura a partir de la identificació global del seu nom i el dels companys/es i a poc a poc passar a l'aprenentatge de les lletres que el componen.

A l'aula, tots tenim a la nostra taula, quan "passam llista" de qui ha vengut a l'escola i qui no, als nostres casellers, penjant de la pissarra digital, així com al nostre material.... el nostre nom en majúscula. Ens encanta que estiguin sempre presents!

Per tant, són molts els moments en la seva rutina diària en els quals ho veuen.


Assemblea "Bon dia"

                   
Pati

A partir d'aquí, cada vegada que llegim un conte cercam la nostra inicial o la dels nostres companys/es. Som uns exploradors/es magnífics perquè en trobam moltíssimes!!

        

Són diverses les activitats que hem anat fent per a reconèixer-la. Totes elles amb una implicació i participació directa i procurant que siguin significatives i motivadores.


Seguim la línia amb plastilina

          

Aferram cotó i el pintam


Feim màgia amb l'arròs 




            



Seguim la línia amb retolador




La reproduim amb retoladors a la pissarra màgica



La reproduim amb guix a la pissarra màgica




La pintam damunt una fulla de la tardor


La feim amb el nostre cos 

F
        
                                                          A

M



L'escrivim respectant els marges



Ara que ja sabeu un poquet més del que feim els exploradors a l'escola, però i a casa? Si us animau, ens podeu fer arribar imatges 📷 on surtin els exploradors fent descobertes amb les inicials dels noms.


Comentaris