BON NADAL! 🌟

         A la classe dels Exploradors va arribar Nadal i cada un d'ells/es....

       Aquest Nadal, els infants de la classe de 3 anys varen decidir que volien encarregar-se d'alguns regals, aixĂ­ que entre tots/es decoraren i pintaren els paquets plens d'ALEGRIA, ABRAÇADES I SALUT per a tots/es.  


PerĂČ vĂ rem pensar... per quĂš els Reis Mags ens duen regals? I per quĂš se celebra Nadal amb el naixement del nin JesĂșs, Josep i Maria? AixĂ­ que abans de seguir amb els preparatius vĂ rem investigar com a bons Exploradors que som.


 

Ens va encantar la histĂČria del naixement de JesĂșs i d'on vĂ©nen els Reis Mags, aixĂ­ que vĂ rem crear el nostre propi Betlem amb les nostres mans i amb moltes, moltes estrelles per il·luminar el camĂ­ als tres Reis durant el seu camĂ­.

Una vegada ja ho tenim tot, vĂ rem convidar al patge perquĂš venguĂ©s a recollir les nostres cartes i donar-li els Molts d'anys. PerĂČ, sabeu quĂš? Ens va rebre amb un regal per nosaltres! Una capsa plena de monedes de xocolate per tots/es!

Estam tan contents que volem preparar moltes coses... començam per una campaneta amb un arbre de Nadal. Neva quan el mous!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PerĂČ tambĂ© elaboram una postal de Nadal per felicitar les festes a les nostres famĂ­lies.

PerĂČ..... se'ns oblida l'Arbre de Nadal! A la nostra classe ens falta un Arbre on poder posar els regals, les bolles, les postals... que hem fet amb tota la nostra il·lusiĂł.

Si us pensau que només feim coses a l'escola, estau ben equivocats! Mirau! Els nostres companys també ens ensenyen els tallers que han fet a casa.

 Els Exploradors us desitgen BONES FESTES, BON NADAL I FELIÇ ANY NOU de la millor manera que tenim! Ballant amb la bolla de colors!Comentaris