BON NADAL! 🌟

         A la classe dels Exploradors va arribar Nadal i cada un d'ells/es....

       Aquest Nadal, els infants de la classe de 3 anys varen decidir que volien encarregar-se d'alguns regals, aixĂ­ que entre tots/es decoraren i pintaren els paquets plens d'ALEGRIA, ABRAÇADES I SALUT per a tots/es.  


Però vàrem pensar... per què els Reis Mags ens duen regals? I per què se celebra Nadal amb el naixement del nin Jesús, Josep i Maria? Així que abans de seguir amb els preparatius vàrem investigar com a bons Exploradors que som.


 

Ens va encantar la història del naixement de JesĂşs i d'on vĂŠnen els Reis Mags, aixĂ­ que vĂ rem crear el nostre propi Betlem amb les nostres mans i amb moltes, moltes estrelles per il·luminar el camĂ­ als tres Reis durant el seu camĂ­.

Una vegada ja ho tenim tot, vàrem convidar al patge perquè venguÊs a recollir les nostres cartes i donar-li els Molts d'anys. Però, sabeu què? Ens va rebre amb un regal per nosaltres! Una capsa plena de monedes de xocolate per tots/es!

Estam tan contents que volem preparar moltes coses... començam per una campaneta amb un arbre de Nadal. Neva quan el mous!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Però tambÊ elaboram una postal de Nadal per felicitar les festes a les nostres famílies.

Però..... se'ns oblida l'Arbre de Nadal! A la nostra classe ens falta un Arbre on poder posar els regals, les bolles, les postals... que hem fet amb tota la nostra il·lusiĂł.

Si us pensau que nomĂŠs feim coses a l'escola, estau ben equivocats! Mirau! Els nostres companys tambĂŠ ens ensenyen els tallers que han fet a casa.

 Els Exploradors us desitgen BONES FESTES, BON NADAL I FELIÇ ANY NOU de la millor manera que tenim! Ballant amb la bolla de colors!Comentaris