PROJECTE SOM RENOVABLES

PRODUCTE FINAL,  SORTIDA A PLAÇA  

Que podem fer minvar els efectes de  l'escalfament global


              El projecte de ciències naturals del primer trimestre, ha tractat sobre l'energia. L'objectiu, en forma de producte final, ha estat  poder aplicar el que hem après, a la nostra realitat més propera. 
El passat dimarts, sortirem coincidint amb el dia de mercat a Porreres, per contar el que hem après i sobretot per informar i orientar amb mesures que podem aplicar en el nostre dia a dia, com ara; l'ús del cotxe, l'alternativa del cotxe elèctric, el consum d'electrodomèstics  a casa, l'ús de l'aire condicionat, etc. 

Estàvem molt nerviosos i molt entusiasmats al mateix temps. Les competències: lingüística, la d'aprendre aprendre i social i civica, formaven l'enfocament de destreses i actituds sobre el quals havíem preparat la sortida. 

Dos mestres els avaluàvem amb una rúbrica d'observació que havíem preparat a classe. La veritat és que va sortir molt bé i els alumnes de 5è  posarem tot de la seva part.  Una vegada realitzada la tasca informativa sobre el projecte, obsequiaren a les persones que els  dedicaren el seu temps amb una bossa de tela reciclada, per agrair que els haguessin dedicat el seu temps.
Comentaris